Чт. Бер 28th, 2024

Асистент режисера на зйомках фільму “Rust” Дейв Холлс був упевнений в тому, що пістолет, який він передав Алеку Болдуїну, не був заряджений бойовими патронами, саме цю інформацію він озвучив і акторові.

Інтерфакс-Україна з посиланням на Associated Press, BBC, передає УП.

Представники слідства поділилися з журналістами першими даними, які отримали в ході вивчення обставин смерті 42-річної кінооператорки Галини Гатчінс, яка була українкою. Режисер Джоел Соуза, який стояв за Гатчінс під час зйомок, був поранений – 48-річного чоловіка госпіталізували з травмою плеча.

За даними слідства, реквізитний пістолет, з якого Алек Болдуін випадково застрелив оператора Галину на знімальному майданчику, був виданий йому помічником режисера. Свідки розповіли, що той дав зрозуміти артисту, що зброя безпечна.

Помічник режисера взяв один з трьох реквізитних пістолетів, які підготував спеціаліст зі зброї (що працює на зйомках), і передав його Алеку Болдуїну. Згідно зі зібраними свідченнями, він оголосив, що пістолет не заряджений. Помічник режисера також не знав, що в зброї були бойові патрони.

У матеріалах поліції зазначено, що забруднений кров’ю одяг Болдуїна був вилучений як доказ разом з пістолетом. Іншу реквізитну зброю також забрала поліція.

63-річний актор був допитаний поліцейськими, проте нікому не було пред’явлено звинувачення з приводу того, що сталося. Болдуїн наразі співпрацює зі слідством.

Нагадаємо:

Американський актор Алек Болдуін на зйомках фільму в Нью-Мексико вистрілив з реквізитного пістолета, який повинен був бути заряджений холостими патронами, убивши оператора і поранивши режисера картини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *