Пт. Бер 29th, 2024

Прикарпатські поліцейські перебувають в режимі бойової готовності і посилено охороняють публічний порядок в Івано-Франківську і населених пунктах області, а також несуть службу на блокпостах спільно зі співробітниками інших правоохоронних структур, представниками територіальної оборони та громадських формувань.

Ними за минулу добу не зафіксовано надзвичайних подій, інформує пресслужба поліції.

Також у посиленому режимі працюють оператори служби 102, які цілодобово приймають повідомлення про підозрілих осіб, автомобілі, виявлені позначки, маяки та сигнали, небезпечні чи підозрілі предмети, а також про правопорушення.

Закликаємо мешканців не забувати про те, що у країні діє воєнний стан та ретельно дотримуватись правил комендантської години, яка на Івано-Франківщині триває з 22:00 до 7:00.

У цей період громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

Поліцейські вдячні громадянам за співпрацю, за пильність, за вміння зберігати спокій у критичних ситуаціях, а головне – за здатність об’єднуватись та допомагати один одному в цей непростий для всіх час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *