Пт. Кві 19th, 2024

Поліцейські, перебуваючи поза службою у Києві, почули дитячий крик, який лунав з озера. Чоловіки кинулись на допомогу. Один із правоохоронців, не гаючи ні хвилини, стрибнув у воду та витягнув дівчинку на берег.

Про це повідомляє пресслужба поліції, пише Галичина24.

“23 жовтня близько 17 години після навчальних занять, сержант поліції, поліцейський взводу охорони об’єктів та публічної безпеки роти Управління поліції охорони в Івано-Франківській області Ігор Павчак спільно з старшим лейтенантом поліції старшим інспектором ювенальної превенції Коломийського районного відділу поліції Володимиром Бабаком прогулювались парком “Перемога”, що у Дніпровському районі міста Києва та побачили, як маленька дівчинка тоне в озері. Ігор Павчак одразу ж стрибнув у воду. Допливши до наляканої дитини, чоловік виштовхав дівчинку до берега, де чекав їх Володимир Бабак, який допоміг дитині та товаришу вибратись з води”, – зазначають в поліції.

Як виявилося пізніше, дівчинка відбігла від батьків та скотилась у воду.

Уже через декілька хвилин прибігли батьки, які забрали налякану дитину додому.

Завдяки чітким та професійним діям працівників поліції Івано-Франківщини за лічені хвилини вдалося врятувати життя маленької дитини.

Допомога людям – це справа честі кожного працівника поліції.

“Колектив поліції Івано-Франківщини пишається

виявленою небайдужістю і вчинком своїх колег та вдячний за професіоналізм. Ви справді гідний приклад для наслідування“, – йдеться в дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *