Ср. Кві 24th, 2024

Бурштинська ТЕС тримає ситуацію на контролі, працюємо в штатному режиміЕнергетики Бурштинської ТЕС тримають ситуацію на контролі.

Станція працювала та працює в штатному режимі, впливу не стабільність енергопостачання регіону не було, інформує пресслужба Бурштинської ТЕС.

Як відомо, учора о 21:20 на Бурштинській ТЕС стався викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла, в результаті чого чотири працівники отримали опіки. Робітникам було терміново надано першу допомогу та доставлено до лікарні.

Стан людей оцінюється медиками як стабільний. Інцидент трапився під час роботи 7 енергоблоку.

За попередніми даними – через розрив екранної труби на котлі.

Причини і обставини нещасного випадку встановлюються. Підприємство надасть потерпілим всю необхідну допомогу. Відключення блоку не вплинуло на тепло- і енергопостачання регіону. Станція працює в складі 7-ми енергоблоків загальною потужністю 1172 МВт. Бурштинська ТЕС скоординувала своі дії з «Укренерго».

Для компенсації потужності було оперативно включено блок №4.

Також вночі енергетиками було оперативно ліквідовано наслідки задимлення на покрівлі над котлом блоку № 8, площей 2 кв.м. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі встановлюються.

Наразі станція працює в штатному режимі, на безпеку енергосистеми дані події не вплинули.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *