Пт. Бер 29th, 2024

6 паліїв сухої трави виявили Калуські рятувальники, спільно з працівниками Муніципальної служби, підчас профілактичного рейду.

22 жовтня, з метою попередження виникнення пожеж у природних екосистемах, рятувальники та працівники Муніципальної служби району ,провели рейди в житловому секторі, інформує пресслужба ДСНС.

В ході даних рейдів було виявлено 6 фактів спалювання громадянами сухої рослинності та сміття на відкритих територіях. На даних осіб складено адмінпротоколи та притягнено до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Рейдовими групами було обстежено території сіл Бабин Зарічний, Боднарів, Вістова, Пійло, Оболоня Калуського району та окружні території міста Калуш.

Рятувальники закликають громадян не провокувати пожеж у екосистемах та нагадують, що відповідно до ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків” – тягне за собою адміністративну відповідальність з накладенням на особу правопорушника штрафу на громадян від ста вісімдесяти (3060) до трьохсот шістдесяти (6120) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від дев’ятисот (15300) до однієї тисячі двохсот шістдесяти (21420) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *