Вт. Кві 16th, 2024

Поліцейські розшукали зниклу мешканку Івано-Франківська.

Менш ніж за добу ювенальні поліцейські спільно з патрульними Івано-Франківщини розшукали безвісти зниклу неповнолітню мешканку обласного центру. З дівчиною все гаразд, її здоров’ю нічого не загрожує. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують усі подробиці зникнення, інформує пресслужба поліції.

Нагадаємо, 19 лютого вночі до Івано-Франківського районного управління поліції зателефонував чоловік і повідомив про зникнення дочки.

Найімовірніше дівчина пішла з дому після 17 години, коли батько перебував на роботі.Працівники поліції негайно розпочали пошуки, спрямовані на встановлення місцезнаходження неповнолітньої. Для цього був орієнтований увесь особовии‌ склад місцевої поліції.

Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб оперативно розшукали дитину: проводили подворові обходи, спілкувалися з місцевими мешканцями й перехожими.

Проте дівчина розуміла, що її шукають і намагалася заплутати поліцейських: переодягнулася у верхній одяг товариша і постійно змінювала місцерозташування.

Все ж, зусиллями поліцейських 19 лютого близько 15 години неповнолітню вдалося розшукати. Вона перебувала на одній із вулиць Івано-Франківська.

На цей час з нею спілкуються працівники ювенальної ‌ поліції‌ і встановлюють всі обставини, а також проводять превентивну роботу, щоб не допустити надалі таких випадків. Працівники поліціі‌ висловлюють вдячність небайдужим громадянам та ЗМІ за допомогу у пошуках неповнолітньої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *