Чт. Кві 25th, 2024

Сьогодні, 3 березня Верховній Раді України прийняли нових 14 законів та постанов.

Про це повідомляє народна депутатка Оксана Савчук, пише Галичина24.

“Нарешті ввели кримінальну відповідальність для колаборантів та осіб, які ведуть таку діяльність. Шкода, що ми не прийняли це раніше, я зареєструвала свободівський закон ще у 2019 році. Однак добре, що зараз він таки проголосований і наша праця дала результат. Тепер справа за правоохоронними органами. Якщо вони цього не зроблять, то народна люстрація неминуча. Вдячна всім, хто прибув на засідання Ради до Києва. Разом до перемоги! Ми на своїй землі!!! Дякуєм ЗСУ!”, – йдеться в дописі Савчук.

Ухвалили:

7122 про примусове вилучення в Україні об’єктів майна право власності російських резидентів. Я минулого тижня направила спікеру свій законопроект. Добре, що у спільному допрацюванні його прийняли.

7123 – Про звернення Верховної Ради до Організації Об’єднаних Націй, Верховного комісара ООН у справах біженців, Міжнародного комітету Червоного Хреста, Європейського парламенту, міжнародних організацій та їх парламентських асамблей, парламентів та урядів іноземних держав щодо термінової необхідності забезпечення захисту цивільного населення України від збройних нападів російських загарбників.

7124 – про посилення відповідальності за мародерство

7125 – про особливості оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану. Спростили податки для бізнесу в час війни.

Закони та постанова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *