Вт. Бер 19th, 2024

Рідна людина має відчувати не лише увагу, а й свою унікальність у вашому житті. Досить перетворювати День Святого Миколая на “свято шкарпеток та шампуню”. Показати свою любов і повагу можна й в недорогому, але приємному подарунку!

Що можна придбати друзям, родичам чи собі на Миколая, витративши не більше 200 гривень?

Про це пише Радіо MAXIMUM.

НАСТІЛЬНА ГРА

Ні для кого не секрет, що найкращий подарунок – це настільна гра! Адже зараз можна знайти настільну гру на будь-який смак, колір та гаманець. Не знаєте, що подарувати дитині, щоб і веселу, і розвивальну? Будь ласка, є великий вибір головоломок, сімейних стратегій та змагальних настілок на швидкість. А може, ви шукаєте подарунок своїй другій половині? І тут щось теж знайдеться.

ІГРАШКА-АНТИСТРЕС

Від звичайних іграшок вони відрізняються незвичайним наповнювачем, який дозволяє швидко скинути стрес та напругу. Така іграшка стане чудовим подарунком для дівчини, хлопця, мами, тата і навіть шефа.

МОТИВУВАЛЬНІ ПОСТЕРИ

Затишні та стильні плакати для родичів та друзів сподобаються людям із почуттям гумору. Стилізовані під крейдову дошку постери допоможуть доповнити інтер’єр. Ідею оригінальних постерів можна використати для подарунка вашим близьким людям. Мотивувальні картинки з прикольними написами зможуть стати презентом на будь-яке свято, а також підштовхнути вашого друга для звершень у роботі, спорті, бізнесі та інших сферах життя.

ШОКОЛАДНИЙ НАБІР

Солодощі ручної роботи можна піднести коханій дівчині на Миколая, друзям, або мамі на Новий Рік. Бажаєте порадувати тещу чи подякувати вчителю, здивувати шефа чи привернути увагу гостей? Незвичайні солодкі презенти зможуть довести, що свято – це не головний біль, а привід проявити увагу та турботу.

ДОЗАТОР ДЛЯ МИЛА АВТОМАТИЧНИЙ

Упорядковуючи свій будинок, багато хто приділяє особливу увагу ванній кімнаті. І це не випадково: адже вона є, по суті, місцем для зняття стресу. І як хочеться, щоб все в цьому “святилищі” було красивим, зручним і однаково корисним для всіх членів сім’ї! Тут на допомогу прийде автоматичний дозатор для мила – таку штуку оцінять любителі затишку і комфорту.

ПЛАНЕР

Хороший подарунок для особливої людини не обов’язково має коштувати дорого! Щоденник з усім необхідним, у подарунковому упаковуванні за ціною двох квитків у кіно. Щоденник навчить планувати свій час, все встигати і ніколи не спізнюватися.

НАБІР ВАРЕННЯ

Щоб подарунок був не тільки смачним, а й душевним і корисним – можна подарувати баночку варення, такий подарунок припаде до смаку багатьом. Варення, джем або конфітюр – найсмачніші солодкі подарунки з натуральних продуктів високої якості, а їхні смаки – вишукані, які здивують будь-кого.

СУМКА-ШОПЕР

Шопер – це та сила, яка не втомлюється рятувати. Ні планету від пластикових пакетів, ні індивідуальність, що проявляється у образі його власника. Існує великий список трендових аксесуарів, які спокушають навіть назвами. Сумка-тоут, сумка крос-боді, сумка-браслет, сумка-рюкзак, клатч, шопер… такий подарунок не лише потішить, а й принесе неабияку користь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *