Ср. Кві 24th, 2024

Найпопулярніше заняття на зимові свята – зібратися з рідними чи друзями і влаштувати “марафон новорічних і різдвяних фільмів”. Це можуть бути як старі стрічки (“Сам удома”, “Іронія долі”), так і сучасні кіношедеври (“Пара на свята”, “Різдво на двох”).

Раніше ми писали добірку для поціновувачів класичних картин. А тепер радимо ознайомитися із не менш цікавими новинками. Деталі – в матеріалі OBOZREVATEL.

1. “Невловимий запах кохання” (2021, США)

Наталі живе в Лос-Анджелесі та працює авторкою колонки в модному журналі. Ідеї для текстів бере із власного життя: спілкується з хлопцями у додатку для знайомств і ходить на “провальні” побачення. І хоч негативний досвід приносить дівчині гроші – вона все ж сподівається, що знайде справжнє кохання.

Далі головна героїня познайомилася з чоловіком, якого, здавалося, шукала все своє життя, тож вирішує приїхати до нього на інший кінець країни на різдвяні свята. Усе для того, щоб здивувати. Та на неї чекало не менше здивування – хлопець видавав себе за іншого.

2. “Лускунчик і чотири королівства” (2018, США)

На Різдво головна героїня отримує подарунок, який згодом перенесе її у чарівну країну. Це загадкове місце розділене на чотири королівства. У трьох із них завжди світить сонце, усе вкрите квітами, і довкола приємна атмосфера. У четвертому – дім тіней, де все похмуре.Завдання дівчини – пройти кожне з королівств і зробити так, щоб у них панувала гармонія. Для цього їй доведеться змагатися з королем та злою володаркою щурячих армій.

3. “Пара на свята” (2020, США)

Це історія про самотню Слоан, особисте життя якої обожнюють обговорювати її рідні, коли збираються на свята. Це її дратує. Однак подібні ситуації нерідко трапляються й у чоловіків – друзі екранного персонажа на ім’я Джексон жартують щодо його холостяцького життя. Ці двоє познайомилися й вирішили бачитися лише на свята, зображуючи пару, щоб їм не докучали рідні й знайомі.

4. “Різдво на двох” (2019, Великобританія)

Кейт працює в костюмі ельфа в магазині різдвяних товарів. Вона самотня, має складні стосунки з рідними та зловживає алкоголем. Її життя змінюється після випадкового знайомства із хлопцем на ім’я Том. Дізнавшись про нього більше, дівчина починає вважати його ідеалом: він виявився привабливим не лише зовні, а й як особистість.

5. “Хлопчик на ім’я Різдво” (2021, Великобританія, Франція)

Хлопчик Ніколас проживає в Лапландії, у лісі, разом зі своїм татом Джоелем і сестрою Карлоттою. Одного дня король збирає сміливців, яким доручає відшукати предмет, здатен подарувати людям надію. Батько стає одним із тих, хто захотів виконати це завдання. Він вирушає на пошуки містичного поселення ельфів, але так і не повертається.

Ніколас вирішує знайти тата, але для цього йому потрібно пройти небезпечний шлях. Хлопчик бере із собою мишку, що розмовляє, та північного оленя.

6. “Різдво поза часом” (2020, США)

Чарльз, який проживає у 1903 році, випадково опиняється у 2020. Чоловіку складно пояснити, як могло трапитися це диво. У майбутньому він знаходить дівчину Меган, яка поступово допомагає новому знайомому адаптуватися у світі. Головний герой вирішує будь-якою ціною підкорити серце красуні, бо хоче прожити з нею усе своє життя.

7. “Подарунки із неба” (2020, США)

У фільмі йдеться про Еріку, представницю конгресу США, та Ендрю, офіцера повітряних сил США. Дівчині на різдвяні свята доводиться поїхати на військову базу, щоб закрити проєкт “Подарунки з неба”. Там вона знайомиться з офіцером, який на практиці показує цінність цієї програми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *