Пт. Кві 19th, 2024

Кабінет Міністрів продовжив адаптивний карантин до 31 березня 2022 року, оскільки вважає, що це допоможе максимально ефективно протидіяти пандемії та захистити здоров’я людей.

Як повідомляє Укрінформ, про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Фейсбуці, коментуючи відповідне рішення уряду.

“Адаптивний карантин подовжено до 31 березня 2022 року. Це допоможе максимально ефективно протидіяти пандемії та захистити здоров’я людей. Усі правила щодо доступу до публічних місць із ковід-сертифікатами, носіння масок та дистанції залишаються в силі”, – написав Шмигаль.

Він також зазначив, що вже понад 40% дорослих українців отримали щеплення проти коронавірусу. Завдяки вакцинації, упевнений Прем’єр, можна зупинити пандемію. “Водночас поки в Україні рівень вакцинації не досягне 70% дорослого населення, ми маємо продовжувати дотримуватися встановлених карантинних обмежень”, – додав глава уряду.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на черговому засіданні КМУ в середу заявив, що уряд продовжує адаптивний карантин до 31 березня 2022 року.

Від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 14 221 538 людей, з них повністю імунізовано 12 640 221 людину. Загалом проведено 26 861 757 щеплень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *