Пт. Бер 29th, 2024

На відзначення Дня Єдності 16 лютого працівники Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області долучилися до загальноукраїнської акції на підтримку державного суверенітету.

Наш національний синьо-жовтий стяг ми прийняли в учасників «Автопроїзду єдності» на магістралі М-30 Стрий – Ізварине від колег зі Служби автомобільних доріг у Львівській області. Із честю провезли прапор над усією 33-кілометровою ділянкою цієї Дороги Єдності – аж до межі із Тернопільщиною, де учасники автопробігу урочисто передали наш національний символ Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, інформує пресслужба Укравтодор.

На об’їзній Рогатина, де пролягає шляхопровід, ми гуртом виконали Гімн України. Великий синьо-жовтий прапор підсилював патріотичний настрій та відчуття того, що так єдиним фронтом ми відстоюємо гідність Української держави.  

Одночасно зі стартом у Стрию «Автопроїзд Єдності» стартував у місті Покровську на Донеччині, і таким чином синьо-жовтий прапор замайорів на всіх 1400 км Дороги Єдності М-30 Стрий – Ізварине у восьми областях. Дві автоколони зустрілися в серці України – місті Умань на Черкащині. Й так символічно ми зшиваємо країну автопроїздом.

Новий маршрут М-30 Стрий – Ізварине завдовжки близько 1400 км став флагманським проєктом Укравтодору в 2021 році, коли ми відзначали 30-річчя незалежності Української держави. Знаково, що нині, з посиленням російської агресії та загрози суверенітету нашої країни, ця дорога знову єднає регіони воєдино.

Будівельний сезон у 2022 році вже стартував роботами на мостах. Готуємося до повномасштабного відновлення дорожньої інфраструктури на Івано-Франківщині та зшиваємо Україну якісними магістралями – для комфортних та безпечних подорожей рідною країною. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *