Вт. Бер 19th, 2024

Ракетні обстріли по критичній інфраструктурі по всіх регіонах України спричиняють відключення світла. Зима на носі, тому потрібно бути готовими до будь-яких подій. Як пристосуватися до життя без світла?

Для початку звичайно знайти альтернативні методи світлової енергії, оскільки не кожен зможе дозволити собі придбати генератор :

  1. Свічки – це найпоширеніший спосіб. Купіть ароматизовані свічки для того аби не тільки бачити при полум‘ї, а й насолоджуватись красивим запахом.
  2. Гірлянди на батарейках – вони можуть працювати до 2-3-х днів. Спочатку протягом 24 годин яскраво, потім яскравість буде поступово знижуватися. Також вони піднімуть ваш новорічний настрій.
  3. Світлодіодна стрічка – світить яскравим та різнокольовим світлом. Може працювати від батарейок.
  4. Кільцева лампа – працює від павербанку. Тому як тільки є світло, потрібно зразу поставити його на зарядку, щоб у випадку вимкнення одразу підключити до лампи.

Як щодо романтичного вечора при свічках?
Чудовий момент, щоб зануритись у атмосферу романтики. Включіть легеньку музику, візьміть улюблені смаколики і говоріть про власні почуття весь день і вечір. Це дуже зближує, а моменти стають особливо цінними, коли навколо багато метушні та проблем.
Також можна ввімкнути ліхтарик і почати читати улюблену книгу, яка вже давно стоїть на полиці або відкладеному ящику. Це хороша медитація і відпочинок для мозку. І саме з книжок ми дізнаємось найбільше корисної інформації.
Заздалегідь можна скачати з Інтернету збірку новорічних фільмів чи серіал, який ви так і не додивились. Якщо ви не любите переглядати фільми на самоті, запросіть друзів або кохану людину.
Можливо саме час зіграти у настільні ігри з сім‘єю? У постійному русі ми забуваємо про те, який важливий зв‘язок з нашими рідними. Це чудова нагода посміятись та погратись разом.
Також саме час придивись за картинами, які малюють по цифрах. При ліхтарику можна дати волю своїй творчості, а також це гарно відволікає від поганих думок. Українці – це сильна нація. Ми разом переживемо всі негоди і обов’язково переможемо. Пам’ятайте, що навіть після найтемнішої ночі, сяє найсвітліше сонце!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *