Вт. Кві 23rd, 2024

2 листопада о 00:04 до рятувальників поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Задністрянськ Івано-Франківського району за участю легкового автомобіля Mаzda.

До місця події одразу було направлено рятувальників державного пожежно-рятувального поста міста Бурштин та 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Галич, інформує пресслужба ДСНС.

Рятувальники за допомогою гідроінструменту деблокували пасажира з понівеченого автомобіля, та передали постраждалого працівникам швидкої медичної допомоги.

Також рятувальники провели заходи по від’єднанню клем АКБ легкового автомобіля.

Поліцейські встановили, що 29-річна водійка, мешканка Бурштинської ТГ, керуючи автомобілем Mazda 6, рухаючись автодорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», не обрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням, виїхала на узбіччя дороги, а відтак заїхала в огорожу і врізалась у житловий будинок, інформує пресслужба поліції.

У результаті ДТП 34-річний пасажир, мешканець Бурштина, від отриманих травм помер у лікувальному закладі, а водійка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

У житловому будинку ніхто не постраждав.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

https://www.facebook.com/frankivsk.police/videos/1082704722558230/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *