Чт. Бер 28th, 2024

Правоохоронцям знадобилося декілька годин, щоб розшукати матір з дочкою із Городенківщини, які пішли з дому.

Інформує Поліція Івано-Франківської області, пише Галичина24.

З жінкою та дитиною все гаразд, їхньому здоров’ю нічого не загрожує. Будь-яких протиправних дій щодо них не скоєно.

Нагадаємо, 7 лютого близько 18 години до поліції Городенківщини звернулася 39-річна мешканка села Колінки. Жінка повідомила, що її 36-річна сестра разом із малолітньою донькою пішли з дому і місце перебування їх невідоме.

Отримавши інформацію про зникнення жінки та дитини, працівники карного розшуку, сектору реагування патрульної поліції Городенківщини спільно зі співробітниками ювенальної поліції розпочали негайні пошуки. Допомагали правоохоронцям небайдужі односельці.

Працівники поліції ретельно перевіряли усі можливі місця і в результаті кропітких пошуків за декілька годин розшукали жінку з дитиною. Останні перебували у Народному домі в селі Колінки, Городенківської територіальної громади.

Протиправних дій щодо них не скоєно. На цей час поліцейські встановлюють причини і обставини, чому жінка покинула місце проживання та не повідомила родичів про свої дії.

“Дякуємо також усім небайдужим громадянам та ЗМІ, які долучилися до пошуків. Співпрацюючи, ми можемо оперативніше допомагати людям!”, – повідомляє Поліція Івано-Франківської області на своїй Фейсбук сторінці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *