Пт. Бер 29th, 2024

9 жовтня близько 3 години ночі до поліції Надвірнянщини надійшло повідомлення про спричинення тілесних ушкоджень чоловіку.

На місце виклику негайно прибув наряд поліції, який виявив потерпілого з тілесними ушкодженнями та відразу ж доправив його до лікарні, інформує пресслужба поліції.

Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що цієї ж ночі біля одного із місцевих закладів торгівлі між 24-річним надвірнянцем та зловмисником виник раптовий словесний конфлікт.

В ході інциденту останній вдарив ножем прикарпатця в ділянку грудей та втік з місця події. Товариш потерпілого викликав медиків та поліцію.

Правоохоронці провели комплекс слідчо-оперативних заходів, опитали свідків та очевидців події, переглянули записи з камер відеоспостереження, встановили особу зловмисника та затримали його за годину після злочину за місцем проживання. Йдеться про 41-річного місцевого мешканця. Затриманий у минулому судимий за вчинення ряду злочинів.

Поліцейські фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні умисного вбивства, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Поліцейські клопотатимуть у суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *