Чт. Кві 25th, 2024

Після тривалої перерви на карантин, юні красуні знову мають шанс поборотись за корону «Міс Івано-Франківськ-2021». 10 яскравих дівчат міста вже пройшли кастинг та готуються до фіналу, який відбудеться 3 грудня.

Чим здивує цьогоріч конкурс та як пройшов відбір учасниць, Галичина24 поцікавилась в організаторів.

За словами одного з організаторів та маркетолога модельної агенції «Katrin Models» Олександра Реймана, цьогорічний конкурс відрізнятиметься від того, який відбувся у 2018 році.

«Була досить велика пауза. На це повпливала епідемія коронавірусу. Нам довелось внести декілька корективів у самий процес підготовки та його проходження», – розповідає організатор.

Олександр додає, що зараз вони розпочали роботу з новим національним комітетом «Міс Україна».

«Кастинг відбувся в режимі онлайн. Цього року учасниць значно менше. З 60 надісланих заявок обрали 20. Після співбесід обрали десятку дівчат-фіналісток, які боротимуться за головний приз – титул «Міс Івано-Франківськ-2021». Перед фіналом дівчата пройшли курси етикету, фотопозування, вміння дефілювати. Враховуючи складну ситуацію в нашій країні з COVID-19, ми вирішили не ризикувати з більшою кількістю претенденток, – зазначає Олександр Рейман. – Система відбору однакова: будь-яка дівчина, яка мешкає в Івано-Франківську, у віці від 18 до 29 років, мала змогу подати заявку на участь. У ній було вказано: вік, 3 фотографії, хобі, освіта та місце роботи».

10 претенденток на титул матимуть чотири стилізованих виходи. В перервах між цим глядачів чекає танцювальна та вокальна програма. На конкурсі виступатиме відомий учасник «Голосу країни» Тьома Паучек та львівський репер «Levyy MC». Також додали новий титул – «Міс Інстаграм-2021».

Оцінюватимуть учасниці 7 членів журі: блогери-мільйонники, фіналістки конкурсу «Міс Україна-2021», представники Національного комітету «Міс Україна», партнери.

Володарку титулу «Міс Івано-Франківськ-2021» чекає поїздка на двох закордон від турагенції. Крім того, дівчата і міс отримають багато цінних подарунків від партнерів.

«Ми готуємо яскраве та якісне шоу в місті. Франківці скучили за видовищем, тому докладемо максимум зусиль, щоб свято захопило та запам’яталося. Прагнемо задати нову планку та показати: як це треба робити, коли живемо в епоху інстаграму та блогінгу. Нам потрібно йти в ногу з часом, а не відставати від нього. Сподіваємося на аншлаг», – ділиться Олександр Рейман.

Додамо, що мета конкурсу – не тільки показати красу дівчат, але й має соціальну місію. Під час конкурсу відбудеться благодійний аукціон, який проведуть разом з ГО «Спільними зусиллями». Зібрані кошти віддадуть на потреби військовослужбовців та в дитячі будинки на подарунки до дня Святого Миколая.

Конкурс відбудеться 3 грудня, о 18:00 в Івано-Франківському національному академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *