Пт. Кві 19th, 2024

Наразі прикрашають гірляндами та “метеоритним дощем” площу Міцкевича і сквер Руської трійці.

Директор КП “Івано-Франківськміськсвітло” Віктор Шутка розповів, як, де і чим прикрашатимуть місто. І чому так рано розпочали, пише Ратуша.

За його словами, основна причина, чому прикрашати місто до новорічно-різдвяних свят розпочали заздалегідь – незрозуміло якою буде ситуація з COVID-19. А також те, що зараз здійснювати такі роботи дозволяють гарні погодні умови.

Окрім прикрас на площі Міцкевича та сквері Руської трійці, встановлять новорічні арки на “стометрівці” та, звісно, ялинку в центрі та по мікрорайонах.

Головну ялинку, ту що була і минулого року, але з новими світловими ілюмінаціями, які транслюватимуться на ній, планують ставити в кінці листопада, по мікрорайонах – в грудні.

Усі прикраси ті, що і минулих років. Тому по бюджету додаткових витрат не планують – все в межах Фонду оплати праці комунального підприємства, тобто зарплати працівників, які займаються встановленням.

Додаткових витрат не плануємо, зараз коронавірус, криза, “червона” зона, для чого витрачати лишні кошти? – зазначив Шутка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *