Чт. Бер 28th, 2024

Камери автофіксації перевищення швидкості на околицях Івано-Франківська запрацювали минулої п’ятниці. Лише за перший день вони виявили 397 порушників.

Про це “Галці” 11 жовтня повідомила речниця управління патрульної поліції в області Христина Мриглід.

А до понеділка ці щойно встановлені прилади “спіймали” 1715 водіїв-порушників. Майже половина з них їхали містом зі швидкістю понад 100 км/год, тож отримають “листи щастя” зі штрафом у 1700 грн.

“Камери стоять виключно в місцях підвищеної аварійної небезпеки. Вони налаштовані так, що з часом зможуть реагувати й на проїзд на заборонний сигнал світлофора, перетинання суцільної смуги тощо”, – зазначив начальник управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Олег Костенко.

Адмінматеріали складають на власників машин, які зазначені у техпаспорті авто. Якщо машиною керувала інша людина — це не звільняє від сплати стягнення.

Нагадуємо розташування приладів в Івано-Франківську, що стоять зі сторони Львова, Тисмениці та Надвірної (5 приладів контролю “КАСКАД”):

вул. Крихівецька, 216 – на виїзд з міста;

вул. Галицька, 144 напрямок спрямування приладу в’їзд у місто;

вул. Тисменицька, 311 напрямок спрямування приладу в’їзд у місто;

вул. Євгена Коновальця, 320 і 411 – напрямок спрямування приладів на в’їзд і виїзд з міста.

До слова, штраф за перевищення швидкості на більш ніж 20 км/год становить 340 грн, а на більш ніж 50 км – 1700 грн. Але якщо порушник сплатить штраф за менш ніж десять днів — він буде вдвічі меншим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *