Пт. Бер 29th, 2024

Автори фільму “‎‎Я, “Побєда” і Берлін представили тизер-постер і оголосили дату кінотеатральної прем’єри. Стрічку режисерки Ольги Ряшиної створено за мотивами однойменної автобіографічної повісті Андрія Кузьменка – Кузьми Скрябіна.

Побачити, як відривалися в 90-ті та зануритися в бурхливе минуле можна буде в кіно починаючи вже з 24 березня 2022 року, йдеться на сайті Держкіно.

“‎‎Я, “Побєда” і Берлін” – історія музиканта-початківця Кузьми. За три дні до запланованого концерту він вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій “Побєді”. Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий “Мерс”. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту – встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

90-ті – це свобода, час справжніх змін, а для героїв фільму “‎‎Я, “Побєда” і Берлін” – ще й пошуки себе та свого призначення. Саме в 90-ті активно розквітає субкультура, музиканти експериментують зі звучанням, усі носять смішні светри та всюди шукають модні “варені” джинси. Період хаосу й сірості, довжелезних черг у магазинах, коли все в дефіциті – усе це наш герой бачить зовсім інакше, ніби через окуляри позитиву, торуючи собі шлях до нових можливостей. Музикант-початківець та стиляга-спекулянт проїдуть разом майже 2000 кілометрів із обшарпаними манекенами в багажнику старенької “Побєди” та з вірою в те, що все, що стається в житті – лише на краще.

У ролях: Іван Бліндар з Івано-Франківська, Марія Стопник, Володимир Гева. Режисерка: Ольга Ряшина. Продюсери: Влад Ряшин, Олексій Терентьєв, Артем Доллежаль. Оператор-постановник: Дмитро Недря. Художник-постановник: Микола Кіщук.

Дивіться шалені пригоди героїв навесні 2022 року і нехай все буде рок-н-рол!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *