Пт. Кві 19th, 2024

Дизайнеркою сцени стала Франческа Монтінаро.

Організатори популярного пісенного конкурсу “Євробачення-2022” показали, який вигляд матиме сцена у Турині, пише ТСН.

Загалом, неймовірний майданчик, де виступатимуть артисти, буде обрамлений водою, а перед ним виднітимуться італійські сади. А по центру сцени буде розташоване кінетичне сонце.

Кінетичне сонце, джерело неймовірних рухів та світлових трюків, керує сценою та уособлює наше італійське ставлення: завжди у русі, бунтівне, творче, гостинне, пристрасне, інтуїтивне. Ми ті, хто має всередині сонце, і це наш спосіб існування в цьому світі”, – повідомили організатори.

Розробницею сцени, яка отримала назву “The Sun Within” (“Сонце Всередині”), цьогоріч стала італійська художниця – Франческа Монтінаро. Як говорить Франческа, коли вона працювала над дизайном, то взяла до уваги інклюзивний характер конкурсу, а також гостинність італійців
.

“Каскад води, що обрамляє сцену, алегорично репрезентує море, яке нас оточує, символ нашої складної культури. Сцена — це наш півострів: країна, де раді кожному конкурсантові, звідки б він не приїхав”, – поділилася дизайнерка.

Втім, на цьому сюрпризи не закінчуються. Конкурсанти після виступу разом зі своїми командами відправляться до італійського саду, де рослинність змішується з променями світла.

Нагадаємо, міжнародний музичний конкурс “Євробачення-2022” відбудеться в італійському місті Турин на олімпійській арені PalaOlimpico. Перший півфінал відбудеться 10 травня, другий – 12.

У січні міжнародний конкурс отримав офіційне гасло. “Євробачення-2022” мине під девізом The Sound of Beauty – “Звук краси”.

Також відомо, що ведучими конкурсу стануть: італійська виконавиця Лаура Паузіні, італійський ведучий Алессандро Каттелан та відомий британський співак Mika.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *