Чт. Бер 28th, 2024

Український гурт Kalush Orchestra презентував трек Stefania, з яким виступатиме у фіналі національного відбору на Євробачення 2022.

За словами музикантів, пісня ґрунтується на власних життєвих історіях та переживаннях колективу, пише Факти.Life.

Трек Stefania – про найдорожчу людину, маму, який був написаний усім складом гурту Kalush Orchestra. В ньому артисти роблять акцент на репі з фольклорними мотивами та українською автентикою.

Користувачі мережі вже активно обговорюють композицію музикантів, які прагнуть представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2022.

Прикольно, але не для Євробачення.З усіх претендентів Kalush звучать найкраще.

Реп заважає, а приспів класний.

Ви серйозно? Це рівень Євробачення?

З всього, що я почула, ця заявка подобається найбільше. Не розумію претензій до репу, це ж найбільша фішка Калуша.У пісні є фішки, які качають, але реп дійсно відштовхує. Для українського ринку це непогана композиція, але не для європейського конкурсу.Хітове і самобутнє звучання.

До мурах, дуже проникливі слова.

Єдина пісня, яка потрапила до плейлисту. Це майбутній хіт! До відбору навіть не чула про цього виконавця! Круто!Відбір відверто слабкий, пісня ні про що, – пишуть у мережі.

Нагадаємо, що фінал нацвідбору відбудеться 12 лютого о 18.30 у прямому ефірі UA: Перший. Ведучою головної сцени буде Маша Єфросиніна, а залаштунки шоу глядачам покаже Тимур Мірошніченко.

Міжнародний конкурс Євробачення в 2022 році відбудеться в Турині (Італія), завдяки перемозі гурту Maneskin минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *