Чт. Кві 25th, 2024

Гори – це завжди мiсця сили.

Про це написав на своїй сторінці український ведучий Дмитро Комаров, пише Галичина24.

“У Гімалаях вважається, що боги живуть на вершинах гір. Саме в горах в Пакистані ми зустрічали шаманів і спостерігали неймовірні ритуали. Резиденція Далай-лами розташована в горах Індії. Незрозумілі речі, які ми бачили в горах по всьому світу. В наших рідних Карпатах теж є надприродні явища і люди, наділені особливою силою. І особлива енергетика самого місця. Я навіть Відчуваю себе – буквально за кілька днів в Карпатах відчуваю, що знову заряджаюсь, перезавантажуюсь, відчуваю себе оновленим”, – йдеться в повідомленні.

Телеведучий розповідає, що після того, як у 2005 році, будучи 22-річним хлопцем, вперше зустрів легендарного мольфара Михайла Нечая – немає сумнівів, що люди народжуються в цих горах з особливими силами.

“Це були дуже сильні емоції. Цієї недiлi о 17-20 на 1+1 починаємо вивчати магію Карпат – шукати унікальні артефакти, новітніх мольфарів та свідків магічних подій. І головне-спробуємо разом з гуцулами не відпускати минулі традиції, яким сотні років”, – каже Комаров.

Зокрема, ви побачите, як святкували Івана Купала на Гуцульщинi сотні років тому. Без сцени і колони. Обмежився не тільки стрибками через багаття, хоча без них теж не ОбIЙШЛОСЯ.

“Не пропустіть початок магічного циклу. Обіцяю унікальний контент і неймовірно красиву картинку з гір”, – зазначив мандрівник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *