Пт. Бер 29th, 2024

Життя красиве, коли кольорове: представляємо перший офіційний тизер комедійного роуд-муві “Я, “Побєда” і Берлін” за мотивами однойменної повісті легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна. Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Життя красиве, коли кольорове: представляємо перший офіційний тизер комедійного роуд-муві “Я, “Побєда” і Берлін” за мотивами однойменної повісті легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна.

Фільм створюється за підтримки Держкіно.

Шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій “Побєді”. Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий “Мерс”. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту – встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Творці стрічки мають на меті не лише занурити глядачів в атмосферу років, коли відбулося становлення улюбленця мільйонів українців, але й наголосити на актуальності та значущості творчості музиканта. Фірмовий гумор, яскрава атмосфера 90-х, шалені пригоди і багато каверів найвідоміших треків Кузьми Скрябіна від зіркових українських артистів чекатимуть глядачів у кінотеатрах!Прем’єру стрічки заплановано на весну 2022 року.

Режисер: Ольга Ряшина

Продюсери: Влад Ряшин, Олексій Терентьєв, Артем Доллежаль

Оператор-постановник: Дмитро НедряХудожник-постановник: Микола Кіщук

Сценарій: Анатолій Крим, Олексій Комаровський, Ніна Шуліка

У ролях: Іван Бліндар, Володимир Гева, Марія Стопник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *