Пт. Бер 29th, 2024

6 березня під час несення служби на блокпості в Коломийському районі, співробітники Коломийського районного відділу поліції спільно з працівниками СБУ в Івано-Франківській області для перевірки документів зупинили автомобіль Lexus, яким керував 41-річний мешканець Чернівців.

Про це повідомляє пресслужба поліції, пише Галичина24.

Під час перевірки в салоні та в багажному відділенні транспортного засобу правоохоронці виявили арсенал зброї, а саме: три одиниці вогнепальної зброї, понад 2000 набоїв різного калібру, ряд вибухових речовин та пристроїв, а також комплектуючі частини до різних моделей зброї.

Слідчі задокументували вчинене кримінальне правопорушення та затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

У ході розпочатого кримінального провадження зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу Украї‌ни.

Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Коломийська окружна прокуратура.

Наразі правоохоронці перевіряють походження вилученої зброї та боєприпасів. Наголошуємо, що воєнний час вимагає жорстких методів задля безпеки громадян. При виїздах та в’їздах в Івано-Франківськ та районні центри облаштовані блокпости, на яких цілодобово чергують як правоохоронці, так і військові. Поліцейські ретельно перевіряють документи, особисті речі та транспорт. Тож закликаємо громадян дотримуватися правопорядку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *