Вт. Бер 19th, 2024

21 грудня близько 12:35 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію з постраждалими між селами Семаківці та Котиківка, що на Городенківщині.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст, інформує пресслужба поліції..

Поліцейські встановили, що 26-річний водій, місцевий мешканець, керуючи автомобілем Ford Scorpiо, рухаючись автодорогою сполученням Р-24 «Татарів- Кам’янець-Подільський», не врахував дорожню обстановку, не справився з керуванням і виїхав за межі проїзної частини дороги ліворуч, а відтак з’їхав у кювет та перекинувся.

У результаті ДТП 88-річна пасажирка, мешканка села Котиківка, від отриманих травм загинула на місці події. Водій не травмувався. Його перевірено на стан сп’яніння – тверезий.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Поліція Івано-Франківщини закликає водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *