Вт. Кві 16th, 2024

На Івано-Франківщині поліцейські продовжують заходи, спрямовані на перевірку дотримання карантинних вимог.

За 13 днів в умовах червоної епідемічної зони спільні рейдові групи провели близько 640 рейдів для перевірок дотримання карантинних обмежень на території області, інформує пресслужба поліції.

До їх складу входять працівники поліції, представники Держпродспоживслужби, військовослужбовці, муніципальна охорона та органи місцевого самоврядування.

З метою виявлення та припинення фактів порушень карантинних заходів, правоохоронці провели близько 6000 перевірок об’єктів інфраструктури. З їх числа: 1093 – пасажирів та громадського транспорту, 799 – автоперевізників, 174 – торгівельних центрів, 139 – розважальних закладів та 1295 – закладів громадського харчування, 18 – спортивних залів, 185 – готелів, 1834 – суб’єктів господарювання, 111 – непродовольчих та 120 – продовольчих ринків та 7 закладів освіти.

За виявленими фактами порушення карантину складено 41 адміністративний протокол та винесено 914 постанов про адміністративні правопорушення за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

Нагадуємо, що за підробку та використання підроблених ПЛР-тестів та сертифікатів про вакцинацію законодавством передбачено кримінальну відповідальність відповідно до ст. 358 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці й надалі проводитимуть рейди, спрямовані на суворе виконання санітарно-епідеміологічних вимог, дотримання яких дозволить запобігти розповсюдженню небезпечної хвороби – вірусу COVID-19.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *