Чт. Кві 25th, 2024

Символом за східним гороскопом буде Чорний Водяний Тигр.

Свято наступить ще не скоро, але людей поступово починають цікавити питання, яким буде головний колір у прийдешнього року , в чому зустрічати Новий рік-2022, які кольори мають переважати в одязі, сервіровці столу, прикрашанні інтер’єру та оформленні свята, щоб задобрити символ року і привернути до себе удачу
,пише Сьогодні.

У чому зустрічати Новий рік-2022

Які ж кольору на Новий рік-2022 варто вибрати? Багато хто вірить, що саме від цього багато в чому залежатиме доброзичливість символу року , його поблажливість, опіка та підтримка протягом усіх 12 місяців, удача і процвітання.І навпаки – невірно обраний колір на Новий рік може неабияк зіпсувати і саме свято, і весь наступний рік.

Згідно зі східним гороскопом, Тигр – це символ сили, енергії, мощі , справедливості і благородства. За своєю природою це хижак і мисливець, жертвами якого стають слабкі і повільні представники суспільства. Він цінує швидкість і грацію, не позбавлений почуття прекрасного і прагнення шику.

А стихія Води пом’якшує запальність Тигра і робить цю тварину більш м’якою, комунікабельною і відкритою.

Водяному Тигру симпатичні кольори:

класичний чорний;

всі відтінки синього і блакитного;

бірюза;

білий;

сірий.

Якщо синій вам не пасує, для зустрічі Нового 2022 року можна вибрати поєднання суто тигрових кольорів :

чорний;

білий;

помаранчевий;

золотистий;

пісочний;

коричневий;

жовтий.

Також бажано, щоб у вбранні були присутні елементи смужки.

Доречними будуть прикраси, що символізують стихію Води : метал, перли, камені, хвилеподібні візерунки, зображення риб, морських зірок та інших мешканців глибин.

У чому не можна зустрічати Новий рік ТиграНесприятливими в Новому 2022 році будуть яскраві штучні неонові відтінки . Також Тигру навряд чи сподобається фіолетовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *